Enviaments

Es produeix la entrega en el moment en què es rep en l'adreça indicada per a la tramesa. En el lliurament a domicili serà necessari que el receptor firmi l'enviament o document justificatiu de la tramitació del pedido. La signatura de l'enviament no implica conformitat i només serveix per acreditar que s'ha produït la devolució. No afecta per tant els seus drets contractuals ni suposa conformitat amb un producte en malas condicions. Sense perjudici dels seus drets contractuals i legals, es demana als efectes de tramitar qualsevol incident relacionat amb el enviament de la mercaderia que ens comuniqui en un termini no superior a 24 hores qualsevol incident relacionat amb el enviament, com ara la falta o la pèrdua d'algun de els productes adquirits, producte dañado, mercaderia oberta, etc. Recordeu que la firma de l'enviament és necessària per fer el lliurament del producte pel que s'haurà d'assegurar que altres persones poden rebre la compra en nom seu. chocolat-te.cat no admet cap responsabilitat per la recepció que faci altra persona en el seu nom sense la deguda autorització quan aquesta recepció es realitzi correctament en el lloc de lliurament indicat.

La entrega a domicili es realitzarà de dilluns a divendres de 10 a 20 h. No es realitzen lliuraments els dissabtes ni els diumenges.

La devolució, domicili o en botiga, comporta la transmissió del risc i, en conseqüència, que el deteriorament dels productes, la pèrdua o el robatori que es pugui produir des d'aquest moment no són responsabilitat de xocolata-gat.

chocolat-te.cat no admet com direccions vàlides de enviament a domicili els apartats de correus. En cas que el contracte inclogui una adreça d'un apartat de correus, el contracte no serà valid ni obligarà per tant a chocolat-te.cat el seu compliment que es pot notificar sense aquesta circumstància i retrobar els càrrecs realitzats.

Els terminis aproximats de lliurament són els següents:

- Enviament a domicili:

A territoris peninsulars d'Espanya i Balears: 48/72 hores (dies laborables).

En el rest del món entre 3 i 11 dies laborables depenent del país i tipus de enviament.

El cost d'enviament anirà en funció del pes dels productes comprats. Chocolat es reserva el dret de modificar aquest cost sense previ avís i en funció dels preus establerts pels transportistes que executen aquest servei.

*** Per a comandes superiors a 30 kg si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres primerament abans d'executar la compra així podrem informar-lo del cost de l'enviament o ajudar al respecte abans que realitzi la compra. ***