Xocolatada per la Festa Major de Sant Andreu

Sant Andreu està de Festa Major i Chocolat s’hi suma!

Si ets llaminer i t’agrada la xocolata, estàs convidat i convocat a la xocolatada popular que se celebrarà el 7 de desembre a les 17.30h a la Plaça del Comerç del barri de Sant Andreu de Palomar.

xocolatada Sant Andreu

Xocolatada. Font: Diables Mercadal Infernal.

La xocolatada està organitzada per la Colla de Diables del Mercadal Infernal i patrocinada per Chocolat.

Per això, la botiga oferirà un sac de 10kg de deliciosa xocolata artesanal en pols feta amb una fórmula tradicional que data de 1890. Combinada amb llet, en sortiran gots per a unes 200-300 persones, així que no oblidis convidar tots els teus amics i familiars per gaudir i passar-ho d’allò més bé.

Recorda que estem de Festa Major i que aquí no acaba la gresca. La festa continua després, amb el foc com a protagonista, tant per a petits com per a grans:

19.45hCorrefoc Infantil

El recorreguts serà pels carrers de Santa Marta, Servet, Fraga, Pons i Gallarza, Vintró, Plaça del Mercadal, Carrer Gran, Plaça del Comerç i, finalment, Plaça Orfila. Organitza: Colla de Diables del Mercadal Infernal.

20.30h – Espectacle d’inici ‘coven’ del correfoc

L’espectacle es farà a la Plaça Orfila, organitzat pels Diables de Sant Andreu.

21.00h – Correfoc

El Correfoc s’iniciarà a la Plaça Orfila i desfilarà pels carrers de Sant Andreu. Organitza: Diables de Sant Andreu, La Satànica de Sant Andreu i els Diables del Mercadal.

Estàs convidat a tots els actes i espectacles així que…

La festa? A Sant Andreu!

Un pensament a “Xocolatada per la Festa Major de Sant Andreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>