Les professions del món del te

El te és una beguda mil·lenària que des de fa anys s’està popularitzant a ritmes frenètics. És per això que ha sorgit una indústria del te arreu del món que s’ha professionalitzat donant lloc a tres grans professions directament vinculades amb el món del te: Sommelier, Tea Designer i Expert en protocol i cerimonial del te.

Sommelier

Professional expert en te que és capaç de conèixer els aspectes tècnics del te i diferenciar entre les classes que existeixen i les subvarietats. El Sommelier és una professió de creixent importància per la importància del te a l’actualitat i la figura del Sommelier està cada vegada més demandada. És un professional capaç de conèixer i assessorar sobre el te adequat per a cada persona, organitzar degustacions de te i assessorar els hostelers sobre el te que han de comprar.

Tea Designer

Te d'herbes de Chocolat

Te d’herbes de Chocolat. Font pròpia

És un dissenyador de te que crea les diferents varietats de la beguda en funció d’estdis de mercat, per saber quin tipus de te vol tastar la societat. Combina així les diferents plantes aconseguint la unió entre aromes, gustos i sensacions. Així, és capaç de determinar la qualitat dels diversos tipus de te.

Expert en protocol i cerimonial

És un gran coneixedor del protocol que uneix els serveis de te. Com que el consum de te s’està mundialitzant, es fa necessària la figura d’un expert en protocol per a esdeveniments on se serveixi te. El seu paper es basa en organitzar i establir ordre en els actes, l’elecció del servei apropiat, la preparació del menú i les receptes. En conclusió, l’expert en protocol i cerimonial és capaç d’organitzar esdeveniments relacionats amb el te.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>