Melmelades de Can Bech

Les melmelades de Can Bech són la gran aposta de Chocolat en melmelades. Es tracta d’un  producte natural tradicional de Catalunya, sense colorants artificials ni additius, molt valorat entre els clients de la botiga.

Melmelades de Can Bech. Font pròpia.

Melmelades de Can Bech. Font pròpia.

La varietat de melmelades que ofereix Can Bech és gairebé infinita; n’hi ha per a tots els gustos i totes elles són un regal pels sentits.

Entre les principals que trobaràs a Chocolat destaquen les de Figues i prunes confitades, considerades una delicadesa i elaborades amb els ingredients dels propis conreus de Can Bech. Chocolat també ofereix les Gelees, d’una textura gelatinosa, elaborades amb pètals de rosa o fulles naturals de te Early Grey. A més, trobaràs  la gamma de melmelades Quatre estacions, que recullen els sabors característics de les fruites de cada temporada. I per a aquells que desitgin conservar la figura, les melmelades de la línia Light són ideals, ja que substitueixen el sucre per la fructosa i aconsegueixen així un 30% menys de calories en el producte.

La tradició i la innovació es combina a Can Bech. Per això, t’ofereix des de la Col·lecció Clàssica de melmelades fins la Col·lecció Cacau, la línia més innovadora que combina el cacau pur amb tota mena de fruites delicioses.

Can Bech

Pots de melmelada Can Bech. Font pròpia.

Pots de melmelada Can Bech. Font pròpia.

L’empresa de tradició gastronòmica Can Bech ofereix productes de gran qualitat des de 1981 que permeten elaborar una gran quantitat de plats culinaris. Tot i que va començar com a restaurant de la família Bech i oferint un servei de proximitat a petita escala, Can Bech ha sabut ampliar i diversificar la seva oferta sense perdre l’essència. Actualment, serveix també arreu d’Espanya i països com Autràlia, Mèxic, Suècia, Xina, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>