Marxem per Nadal!

Després de prop de tres mesos de publicar diàriament, el blog de Chocolat ens acomiadem per Nadal! Tot i això, us recomanem que visiteu les interessants seccions que hem creat i en les quals hem anat publicant aquests mesos: Curiositats, Chocolat en imatges, Món del Te, Producte de la Setmana i Notícies i esdeveniments.

Recorda que la botiga continua oberta per endolcir-te el Nadal de la millor manera. Pots passar-t’hi els dilluns des de les 17.30h fins les 20.30h i de dimarts a dissabte a partir de les 10h fins les 13.30h i també a la tarda a partir de les 17h fins les 20.30h!

A més, no dubtis en seguir-nos a Twitter, a Facebook i a Pinterest per assabentar-te de totes les novetats de Chocolat i conèixer-ho tot! A les xarxes socials hi trobaràs notícies i fotografies de la nostra botiga que t’encantaran! A més, no oblidis visitar freqüentment el nostre web!

Chocolat desitja que passeu unes dolces festes i un molt Bon Nadal!

Façana Chocolat

Façana Chocolat. Font pròpia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>