La xocolata més cara del món

La xocolata és un producte molt apreciat arreu del món. No és estrany, doncs, que la seva elaboració hagi augmentat exponencialment i que, a més, s’hagi professionalitzat per a oferir uns productes artesans d’una qualitat suprema.

La xocolata més cara del món és la Knipschildt, propietat de Knipschildt Chocolatier, fabricada a Connecticut, als Estats Units d’Amèrica. Una trufa d’aquesta marca té un preu de 189 euros i el kilo es paga a 3.700 euros.

Bombons de xocolata

Bombons de xocolata de Chocolat. Font pròpia

La segona xocolata més cara del món es fabrica a Lió, França, i és la marca anomenada Richard. Tot i que està molt per sota del preu pagat per a la Knipschildt, el preu del kilo d’aquest tipus de xocolata és de 280 euros. Darrere de Richard,la casa de xocolata Godiva es paga a 250 euros el kilo, i posseeixen centenars de botigues repartides arreu del món.

 

 Altres cases de xocolata amb preus molt elevats són DeLafée o Patchi. Aquesta última és coneguda per fabricar la capsa de bombons més cara del món: 50 bombons recoberts amb terciopelo  i decorats amb flors d’or de 24 kilates amb cristalls d’Swarovski. El preu final és de 6.000 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>