La xocolata amb llet

La xocolata amb llet aparegué a Suïssa a finals del segle XIX de la mà de Daniel Peter. És un tipus de xocolata que té un percentatge de cacau que oscil·la entre el 25% i el 40%. La resta de components són la mantega de cacau, el sucre i la llet.

Xocolata de Chocolat

Xocolata de Chocolat. Font pròpia

La xocolata amb llet és un aliment ric en minerals com el ferro, el potassi, el zinc, el iode, el magnesi o el sodi. A més, conté proteïnes, fibra i vitamines.

Al contenir llet, aquest tipus de xocolata és un aliment ric en calci, beneficiant la salut dels ossos del nostre organisme i és molt recomanable per a la gent gran. així com també durant l’embaràs.

Cal assenyalar, però, que, a causa de la presència de sucres i fruits secs, la xocolata amb llet és un tipus de xocolata rica en calories. No obstant, la xocolata negra és un bon substitut ja que la quantitat de calories que conté és molt menor.

Els experts assenyalen que consumir xocolata amb llet amb moderació suposa un benefici per al nostre organisme, tant físicament, pels valors nutritius que conté així com també per la nostra salut mental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>